Kokken må og spise: Selemawit Hadera Tsegai (tv) og Yodit Habte Gebrandarias (th) sørga for både injera og eritreisk kaffi. Letegebrel Yohannes (i midten) besøker «stasjonen» deira.

Her fekk ein smake på borsj frå Ukraina, injera frå Eritrea, tabouleh frå Syria og lefse med røkt laks frå Noreg

– Det viktigaste er at me lærer andre kulturar å kjenne og kanskje får nokre nye vener, seier Inger Marie Espeland.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag var det duka for den fjerde internasjonale matfestivalen i Seljord. Etter to års pause, inviterte Seljord Røde kors, i samarbeid med vaksenopplæringa og Seljord folkehøgskule, alle som ville til å prøve seg på smakar frå andre land og kulturar.

Smaksbomber

Her kunne ein smake på borsj frå Ukraina, injera frå Eritrea, tabouleh frå Syria og lefse med røkt laks frå Noreg. Der var lammegryte med piri-piri saus frå Kenya som kunne få tårene til å sprette og steikt ris med reker frå Thailand. Køfte og samosa og søte kaker fann ein også langs det 30-40 meter lange bordet.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker - 5 kr

Deretter 189 per månad

Inga binding

KJØP

Sjå fleire tilbod her


Sjå meir

Powered by Labrador CMS