Utvidar menyen: Amina Mohamad Kaskous har lært Monika og Kenneth på Treungen gjestgiveri å lage kebab.

Etter at Amina (15) starta å jobbe på gjestgiveriet har menyen blitt utvida

Det er mest norsk tradisjonsmat på Treungen gjestgiveri. Nå har Amina Mohamad Kaskous bidratt med nye krydder og ein ny rett.

Publisert Sist oppdatert

– Det finst mange gode krydder me ikkje er vant med, seier Kenneth Waylon S. Larsen.

Saman med sambuaren Monica Lonebu Føreid driv han Treungen gjestgiveri, der dei har mest norsk mat på menyen.

– Komper, kjøttkaker, svinesteik og ytrefilet av svin, ramsar Kenneth opp.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker - 5 kr

Deretter 189 per månad

Inga binding

KJØP

Sjå fleire tilbod her


Sjå meir

Powered by Labrador CMS